078 05 40 00

Gemaakt
om te

Leren

British School of Brussels

FLEXIBELE GEBOUWEN DIE DE LEERERVARING MAXIMALISEREN

Extra klaslokalen en onderwijsgebouwen realiseren kan een complexe zaak zijn – zeker aangezien de kwaliteit van uw accommodatie een grote impact heeft op het leervermogen van uw leerlingen. Het hoéft echter niet moeilijk te zijn. In onze gratis gids ‘De gemakkelijke manier om uw onderwijs snel uit te breiden’ staan maar liefst 24 tips over hoe u een dergelijk project succesvol aanpakt.

Om deze gids te downloaden hoeft u slechts het formulier hiernaast in te vullen.

Gratis

Gids en brochure

Naam*
Onderneming*
Telefoon*
Email adres*
Postcode*
 
Alle velden zijn verplicht

ONTDEK ONZE KLASLOKALEN VANUIT UW STOEL

Bij British School of Brussels, één van de meest moderne scholen in België, ontmoeten de wetenschap van bouwen en de uitdagingen in het hedendaagse onderwijs elkaar. Dit project is een goed voorbeeld van hoe de flexibele leefruimtes van Portakabin, aan bestaande gebouwen om de hoogste kwaliteit te behouden, aangepast worden. De 8 Portakabin modules gaven dé oplossing die het British School of Brussels hten, gebruiksklaar in één dag.

De standaardmodellen zijn conform aan de strikste normen aangaande de onderwijssector, wat van groot belang was voor zowel de leerkrachten als voor de ouders.

Laten we eerlijk zijn; elk ruimte in een school maakt een verschil voor de kinderen. Of het nu gaat over aangepaste toiletten, keukens, of kantines - iedere ruimte is belangrijk.

British School of Brussels