SITE MAP  
Portakabin UKVolgen:
Subscribe to me on YouTube
  • 078 05 40 00


Verplaatsbare bedrijfsruimte en -units te huur

Huurt u een verplaatsbare unit van Portakabin? Dan geniet u van de vele voordelen van verplaatsbare bedrijfsruimte die Portakabin te huur heeft. Want uw verplaatsbare gebouw is volledig ingericht, aantrekkelijk, snel geleverd en geïnstalleerd, en meteen klaar voor gebruik!

Het principe van verplaatsbare gebouwen

We fabriceren uw verplaatsbare units in de fabriek als zelfstandige, volledig uitgeruste gebouwen. Daarna vervoeren we het gebouw in zijn geheel naar uw terrein. De plaatsing en installatie van uw verplaatsbare gebouw neemt heel weinig tijd in beslag. Normaal gebeurt dit op één dag. Zo beperkt u de hinder voor uw organisatie en omgeving. Nog een doorslaggevend voordeel? We leveren uw verplaatsbare gebouw klaar voor gebruik. U kunt dus meteen aan de slag in uw bedrijfsunit.

Eén of meerdere units?

De Titan en Pullman units zijn de grootste verplaatsbare gebouwen van Portakabin. Ze bieden als individuele unit comfortabel onderdak aan maximaal vijftien personen. Hebt u plaats nodig voor meer mensen? Geen probleem. Dan koppelen we de verplaatsbare gebouwen zij aan zij aaneen. Of we bouwen meerdere verdiepingen. Zo creëert u ruimte voor zoveel personen als u wilt.

Voor elke toepassing is er een unit

Voor elk huisvestingsprobleem heeft Portakabin de geknipte oplossing, altijd op tijd en binnen uw budget geleverd. Want het aanbod van verplaatsbare gebouwen is enorm groot. En elke unit heeft diverse afmetingen en eigen specificaties. De toepassingen van verplaatsbare gebouwen zijn ontelbaar. Denk maar aan klaslokalen, kantoren, gezondheidscentra, huisartsen- en tandartsenpraktijken, refters, laboratoria, opslagruimten, toiletten, douches en kleedkamers.

Units & Cabines < 68m²

Pacemaker

Gebouw voor maximaal 6 personen, klaar voor gebruik afgeleverd

click to open

Titan

Europa’s grootste verplaatsbare gebouw. Een unieke unit.

click to open

Pullman

Ruim, kosteneffectief, zelfstandig gebouw voor maximaal 15 personen

click to open

Solus

Volledig uitgeruste en aantrekkelijke kant-en-klare kantoorruimte voor maximaal 6

click to open
Gratis Downloads

078 05 40 00

© Portakabin 2017 | Portakabin Belgium, Avenue de l'Industrie 16, 1420 Braine-l'Alleud, Belgium, T.V.A. / B.T.W. BE0427.572.040, RPM Nivelles.

A branch of Portakabin Limited, a company registered in England and Wales, company number 685303.
Portakabin Limited Registered Office Address: Yorkon House, New Lane, Huntington, York, YO32 9PT | T: 078 05 40 00